|
|
|
| Aesculus Hippocastanum | Hestekastanie-ekstrakt. |
| Alcemilla Vulgaris | Løvefod-ekstrakt. |
| Allantoin | Allantoin. Det aktive stof i lægekulsukkerrod. |
| Aloe Barbadensis | Aloe Vera Gel. |
| Arnica Montana | Arnica / Guldblomme-ekstrakt/ olie. |
| Ananas Sativus | Ananas-ekstrakt. |
| Ascorbin Acids | C-vitamin. |
| Ascuphyllum Nosodum | Alge-ekstrakt. |
| Aqua | Demineraliseret vand. |
| Azulen | Det meget aktive og virksomme stof i Kamille. |
| Betula Alba | Birke-ekstrakt. |
| Bilberry/ Bluberry | Blåbær-ekstrakt. |
| Bromelain | Enzym fra Ananas, der blidt og uden bivirkninger opløser/ fjerner dødt hudvæv. Benyttes bl.a. i Skælshampoo. |
| Butyrospernum Parkii | Smørtræ. |
| Buxus Chinensis | Jojoba olie. |
| Calendula Officinalis | Morgenfrueblomst-ekstrakt. |
| Camellia Sinensis | Grøn The-ekstrakt. ( meget C-vitaminrig ). |
| Cera Alba | Bivoks. |
| Chamomilla Recutita | Kamille-ekstrakt / olie. |
| Citrus Bergami & Citrus Nobilis & Citrus Dulcis | Citruskerne-ekstrakt. Bruges i vor naturlige konservering sammen med Natrium Benzoate = Atamom som også bruges i hjemmesyltning. |
| Citrus Dulcis | Koldpresset Appelsin olie. |
| Citrus Limonum | Citrus-skal-olie. |
| Citrus Medica Limonum | Koldpresset Citron olie. |
| Capsicum Frutencens | Chili-ekstrakt. |
| Cocamide DEA | Kombonent fra Kokos olie. |
| Cocoamidopropyl Betaine | Giver balsameffekt i shampoo. Er en ingrediens baseret på Kokos olie og aminosyren Betain, udvundet af almindelig roe. |
| Cocoimono Dipropinate | En proteinkombonent fra Kokos olie. |
| Cucumis Sativus | Agurk-ekstrakt. |
| Daucus Carota | Gulerods-frø-olie. |
| Equsetum Arvense | Agerpadderok-ekstrakt. |
| Fragraria Vesca | Skovjordbær-ekstrakt. |
| Glycine Soya | Soja-ekstrakt. |
| Glyceryl Sterate SE | Emulgerende vegetabilsk fedtstof fra Kokos. |
| Hamamelis Virginia | Troldhassel-ekstrakt. |
| Helianthus Annus | Solsikke olie. |
| Hedyhium Coronarium | Hawaisisk Hvid Ingefær-ekstrakt. |
| Hydroctyle Asiatica | Asiatisk Vandnavle-ekstrakt. |
| Hypericum Perforatum | Johannes urt olie. |
| Hydrolyzed Vegetable protein | Plantebaseret fugtkoncentrat, bestående af de 4 næste ingredienser. |
| Lactic Acid | Mælkesyre. |
| Glucose | Sukker. |
| PCA | Pidolinsyre / fugtgiver og blødgører. |
| Allantoin | Det aktive stof i Lægekulsukkerrod. |
| Juglans Regia | Valnødde-ekstrakt. |
| Lanolin | Lanolin fra fåre-uld. |
| Lavendula Officinalis | Lavendel-ekstrakt. |
| Leptospernum Scoparium | Manuka olie. |
| Linolenic Acid | Gamma linolen Acid = GLA. |
| Mea Lauryl sulfate | Destilleret Kokos olie. Er tilsat produktet for at nedsætte overfladespændingen og for at bidrage til en jævn fordeling af produktet. |
| Medicago Sativa | Lucerne / alfalfa-ekstrakt. |
| Mentha Piperita | Krusemynte/ Citron Melisse-ekstrakt. |
| Morus Nigra | Morbær olie/ ekstrakt. |
| Oryza Sativa | Ris. ( Stivelse og sukker fra ris ). |
| PABA | Para amino benzoe acid. Virker solbeskyttende. |
| Panthenol | Pro-vitamin B5. |
| Passiflora Incarnata | Passionblomst-ekstrakt. |
| Paulina Cupana | Guarana-ekstrakt. |
| PEG-/ Glyceryl Cocoate | Udvindes af Kokos olie - emulgator - fortykkelsesmiddel. |
| Persea Grattissima | Avokado olie. |
| Persea Grattissima | Avokado olie/ voks, særlig E-vitaminrig. |
| Phenoxyethanol | Konserveringsmiddel udvundet af stenkulstjære. |
| Prunus Armeniaca | Abrikoskerne olie. |
| Raphanus Sativus | Ræddike-ekstrakt. |
| Retinyl Palmitate | A-vitamin vand-, og olieopløselig. |
| Rosmarinus Officinalis | Rosmarin-ekstrakt/ olie. |
| Rosa Centifolia | Almindelig rosen-ekstrakt/ infusion. |
| Rosa Gallica | Gallisisk rosen-ekstrakt/ infusion. |
| Rosa Damascener | Syrisk rosen-ekstrakt/ infusion. |
| Ruscus Aculeatus | Musetorn-ekstrakt. |
| Salvia Officinalis | Salvie-ekstrakt. |
| Sodium Chloride | Natrium klorid - alm. salt. Bruges som fortykkelse i shampoo. |
| Symphetum Officinalis | Lægekulsukkerrods-ekstrakt. |
| Squalane | Squalane. Nøglesubstans i sund hud. Blev i tiden før 1940 taget fra hajlever, udvindes nu fra oliven olie. |
| Theobroma Kakao | Kakaosmør. |
| Triticum Vulgare | Hvedekims olie - vand- og olieopløselig. |
| Triticum Vulgare | Hvede Gluten. Bruges i shampoo for at give balsameffekt. |
| Tocopheryl Acetate | E-vitamin. Vand- og olieopløselig. |
| Vitis Vinifera | Vindrue-ekstrakt. |
| Viola Odorate | Viol-ekstrakt/ infusion. |
| Viola Tricolor | Vild Stedmoderblomst-ekstrakt. |
| Yucca Shindigera | Palmelilje-ekstrakt. |
| Zinkoxyde | Zink. Fremmer sårheling. |
|
|